Recensies en beschrijvingen

Bijgevoegde foto is gemaakt door Leon Thissen tijdens een uitvoering in de Catharinakapel te Lemiers ter gelegenheid van een expositie in 2019. Hij schreef het volgende:

Dag Willem, bijgaand de beloofde foto. De combinatie van twee soorten kunst in de Catharinakapel,  schilderen en musiceren, was uit de kunst. Wat een entourage, akoestiek en fluitspel. Met vriendelijke groet, Leon.

(foto en tekst met toestemming van Leon Thissen)

 

Met Malgorzata was het altijd fijn om te musiceren.
Recensie over o.a. Quatre dances dans le style Roumain voor piccolo en harmonie-orkest. Thorn,1984.
Recensie van een lerarenconcert van de Musikschule Aachen in 1986.
Deze penning is vervaardigd naar aanleiding van het behalen van het Diplôme Superieur pour la flûte, (diplôme spécial) aan het Conservatoire Royal de Liège, te Luik (België) in 1974 en wordt uitgegeven in opdracht van het conservatorium volgens een koninklijk besluit.
Dit is de keerzijde van de medaille en die ziet er prachtig uit. Zij is niet van goud maar van brons.
Dit is de inscriptie op de beker die ik toendertijd gewonnen heb te Holtum (LB)). Ik speelde het gehele fluitconcert van Haydn-Hoffmeister, met Mia Ruiters als pianiste. Mede door haar muzikaliteit en Fingerspitzengefühl werd dit concert voor mij een ware belevenis om nooit te vergeten.... Ook zij was er zeer mee ingenomen. Haar studie volgde ze o.a. te Amsterdam en Parijs.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

25.07 | 21:25

Ik moest ineens weer aan je denken toen ik deze foto zag, alleen zat jij toen niet tegen een schoorsteen op een dak, maar tegen een boom op de hei :)
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1959464404209466&set=a.111557585666833

...
25.07 | 21:22

Hallo Willem, zit je niet meer op facebook?

...
16.04 | 11:59

Beste Supporters en lieve Supporteressen voor uitgebreidere adhesiebetuigingen en goede raad kunt u allen ook het Gastenboek benutten.... tot zo.

...
14.04 | 20:11

Antwoord aan H. Crooymans: Om van het snurken af te geraken heb ik inderdaad enkele onderdelen van circular breathing benut. Wordt vervolgt... WT.

...
Je vindt deze pagina leuk