Een zeer divers gebeuren.....

Fluit en dialoog in de Sociëteit Amicitia te Weert.

Willem Tonnaer wordt vaker uitgenodigd als gast bij verenigingen, clubs of sociëteiten om een optreden te verzorgen met medewerking van het publiek. Hij geeft een concert, waarbij hij een dialoog aangaat met het publiek dat tevens een keuze kan maken uit het door Willem voorgestelde repertoire, dat bij aanvang van het concert wordt uitgereikt. Het concert wordt op die manier samengesteld en gerealiseerd in samenspraak met de toehoorders.

Tussen het musiceren door wordt er uitleg gegeven over muzikale aspecten, bijzonderheden over de fluit en het fluitspel, klank, gehoor en op vragen en opmerkingen vanuit het publiek. Op deze wijze ontstaat er een boeiende wisselwerking tussen de muzikant en zijn publiek. Een andere bijzonderheid is de diversiteit aan instrumenten die bespeeld worden, namelijk de piccolo, de fluit en de altfluit. Alle werken zijn gecomponeerd zonder begeleiding.

 

 

Hier ziet u mij met de piccolo: mijn grote passie! Tevens wordt het instrumentarium uitgebreid met instrumenten van de blokfluitfamilie: de altblokfluit, de sopraanblokfluit en de sopraninoblokfluit, maar daarover later meer....

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

17.08 | 22:51

Hallo Erik, die foto heb ik nog altijd. Die van jou in facebook kan ik niet openen zonder allerlei toestemmingen te geven. Dat doe ik niet.
Groeten. Willem.

...
17.08 | 22:36

Hallo Erik, ik zit niet meer op facebook want het kost mij te veel energie om alle spam over mij op te zoeken en te verwijderen.... (wlm.tonnaer@gmail.com).

...
25.07 | 21:25

Ik moest ineens weer aan je denken toen ik deze foto zag, alleen zat jij toen niet tegen een schoorsteen op een dak, maar tegen een boom op de hei :)
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1959464404209466&set=a.111557585666833

...
25.07 | 21:22

Hallo Willem, zit je niet meer op facebook?

...
Je vindt deze pagina leuk