Een zeer divers gebeuren.....

Fluit en dialoog in de Sociëteit Amicitia te Weert.

Willem Tonnaer wordt vaker uitgenodigd als gast bij verenigingen, clubs of sociëteiten om een optreden te verzorgen met medewerking van het publiek. Hij geeft een concert, waarbij hij een dialoog aangaat met het publiek dat tevens een keuze kan maken uit het door Willem voorgestelde repertoire, dat bij aanvang van het concert wordt uitgereikt. Het concert wordt op die manier samengesteld en gerealiseerd in samenspraak met de toehoorders.

Tussen het musiceren door wordt er uitleg gegeven over muzikale aspecten, bijzonderheden over de fluit en het fluitspel, klank, gehoor en op vragen en opmerkingen vanuit het publiek. Op deze wijze ontstaat er een boeiende wisselwerking tussen de muzikant en zijn publiek. Een andere bijzonderheid is de diversiteit aan instrumenten die bespeeld worden, namelijk de piccolo, de fluit en de altfluit. Alle werken zijn gecomponeerd zonder begeleiding.

 

 

Hier ziet u mij met de piccolo: mijn grote passie! Tevens wordt het instrumentarium uitgebreid met instrumenten van de blokfluitfamilie: de altblokfluit, de sopraanblokfluit en de sopraninoblokfluit, maar daarover later meer....

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

16.04 | 11:59

Beste Supporters en lieve Supporteressen voor uitgebreidere adhesiebetuigingen en goede raad kunt u allen ook het Gastenboek benutten.... tot zo.

...
14.04 | 20:11

Antwoord aan H. Crooymans: Om van het snurken af te geraken heb ik inderdaad enkele onderdelen van circular breathing benut. Wordt vervolgt... WT.

...
13.04 | 22:47

Het schijnt ook goed te helpen om snurken ‘af te leren’
Heb je daar ook ervaringen van gehoord?

...
25.01 | 20:58

Hallo Gerda, ik voel me gevlijd dat je mij mist, althans op facebook!!! ik heb bij facebook een rustpauze ingelast. I bel je wel. Toedeloe.

...
Je vindt deze pagina leuk