Een zeer divers gebeuren.....

Fluit en dialoog in de Sociëteit Amicitia te Weert.

Willem Tonnaer wordt vaker uitgenodigd als gast bij verenigingen, clubs of sociëteiten om een optreden te verzorgen met medewerking van het publiek. Hij geeft een concert, waarbij hij een dialoog aangaat met het publiek dat tevens een keuze kan maken uit het door Willem voorgestelde repertoire, dat bij aanvang van het concert wordt uitgereikt. Het concert wordt op die manier samengesteld en gerealiseerd in samenspraak met de toehoorders.

Tussen het musiceren door wordt er uitleg gegeven over muzikale aspecten, bijzonderheden over de fluit en het fluitspel, klank, gehoor en op vragen en opmerkingen vanuit het publiek. Op deze wijze ontstaat er een boeiende wisselwerking tussen de muzikant en zijn publiek. Een andere bijzonderheid is de diversiteit aan instrumenten die bespeeld worden, namelijk de piccolo, de fluit en de altfluit. Alle werken zijn gecomponeerd zonder begeleiding.

 

 

Hier ziet u mij met de piccolo: mijn grote passie! Tevens wordt het instrumentarium uitgebreid met instrumenten van de blokfluitfamilie: de altblokfluit, de sopraanblokfluit en de sopraninoblokfluit, maar daarover later meer....

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

14.02 | 21:00

Hallo Mike, het heeft lang geduurd, héél lang.. maar nu is het er toch eindelijk van gekomen: prachtige foto laten maken! Is het adres nog hetzelfde? Groet. WT.

...
25.01 | 20:58

Hallo Gerda, ik voel me gevlijd dat je mij mist, althans op facebook!!! ik heb bij facebook een rustpauze ingelast. I bel je wel. Toedeloe.

...
23.01 | 21:42

hi Willem
ik kan je niet meer vinden op facebook,hoe gaat het met je?
groet Gerda

...
11.11 | 15:02

allo

Ik zou supergraag een foto van jou krijgen met jouw handtekening er op.
Kan jij die naar mij opsturen?

mijn adres:

De Daniël
Daniëlsweg 42
6543 RJ Nijmegen

Ik heb daarvoor een kaartenboek

Gr Zanger Mike

Kijk op http://www.ikbenzangermike.

...
Je vindt deze pagina leuk