Verwijzingen naar andere bronnen

Het piccolospel heeft zich de laatste decennia zeer positief ontwikkeld. Naast de orkestliteratuur komt er nu steeds meer muziek met artistiek niveau, zowel voor piccolo en piano, als ook piccolo met andere instrumenten, in de kamermuzieksfeer. In deze rubriek worden alleen de belangrijkste en meest vooraanstaande personen, zaken en andere wetenswaardigheden vermeldt.

 

Zeer mooi piccolospel is te horen op de website van de belgische fluitist Peter Verhoyen. Het samenspel tussen de solist en de pianist is zeer boeiend. Klikt u op: www.peterverhoyen.be een aanrader!

 

Ook Gudrun Hinze is wereldklasse zowel met piccolo als fluit. Zij heeft een muzikaal palet met veel kleurschakeringen en verrassende nuances en charme.

Kijk en luister bij : Biographie der Flötistin Gudrun Hinze.

 

   

(wordt vervolgd) 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 22:47

Het schijnt ook goed te helpen om snurken ‘af te leren’
Heb je daar ook ervaringen van gehoord?

...
14.02 | 21:00

Hallo Mike, het heeft lang geduurd, héél lang.. maar nu is het er toch eindelijk van gekomen: prachtige foto laten maken! Is het adres nog hetzelfde? Groet. WT.

...
25.01 | 20:58

Hallo Gerda, ik voel me gevlijd dat je mij mist, althans op facebook!!! ik heb bij facebook een rustpauze ingelast. I bel je wel. Toedeloe.

...
23.01 | 21:42

hi Willem
ik kan je niet meer vinden op facebook,hoe gaat het met je?
groet Gerda

...
Je vindt deze pagina leuk