Algemeen

Fluitonderricht

Fluitonderricht is voor mij niet alleen maar lesgeven en zeggen hoe je iets wel of niet moet doen. Het belangrijkste is te ontdekken hoe iemand is om van daaruit zijn persoonlijkheid in het fluitspel en muzikaliteit te laten groeien. Op deze manier krijg je een boeiende verscheidenheid aan fluitisten en het fluitspel. Dit geldt voor zowel kinderen als volwassenen. Iedereen die wil kan bij mij privéonderwijs volgen, zowel de beroepsstudent alsook de amateurfluitist, ongeacht de leeftijd. Wilt u zich gedurende langere of kortere tijd bij mij verder bekwamen of zich verdiepen in bepaalde aspecten zoals bijvoorbeeld toonvorming of circular breathing, piccolo of altfluit, dan neem gerust contact op.

Sarah Graindorge

Pierre  Graindorge

Les deux Graindorges

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 22:47

Het schijnt ook goed te helpen om snurken ‘af te leren’
Heb je daar ook ervaringen van gehoord?

...
14.02 | 21:00

Hallo Mike, het heeft lang geduurd, héél lang.. maar nu is het er toch eindelijk van gekomen: prachtige foto laten maken! Is het adres nog hetzelfde? Groet. WT.

...
25.01 | 20:58

Hallo Gerda, ik voel me gevlijd dat je mij mist, althans op facebook!!! ik heb bij facebook een rustpauze ingelast. I bel je wel. Toedeloe.

...
23.01 | 21:42

hi Willem
ik kan je niet meer vinden op facebook,hoe gaat het met je?
groet Gerda

...
Je vindt deze pagina leuk