Algemeen

Fluitonderricht

Fluitonderricht is voor mij niet alleen maar lesgeven en zeggen hoe je iets wel of niet moet doen. Het belangrijkste is te ontdekken hoe iemand is om van daaruit zijn persoonlijkheid in het fluitspel en muzikaliteit te laten groeien. Op deze manier krijg je een boeiende verscheidenheid aan fluitisten en het fluitspel. Dit geldt voor zowel kinderen als volwassenen. Iedereen die wil kan bij mij privéonderwijs volgen, zowel de beroepsstudent alsook de amateurfluitist, ongeacht de leeftijd. Wilt u zich gedurende langere of kortere tijd bij mij verder bekwamen of zich verdiepen in bepaalde aspecten zoals bijvoorbeeld toonvorming of circular breathing, piccolo of altfluit, dan neem gerust contact op.

Sarah Graindorge

Pierre  Graindorge

Les deux Graindorges

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

16.04 | 11:59

Beste Supporters en lieve Supporteressen voor uitgebreidere adhesiebetuigingen en goede raad kunt u allen ook het Gastenboek benutten.... tot zo.

...
14.04 | 20:11

Antwoord aan H. Crooymans: Om van het snurken af te geraken heb ik inderdaad enkele onderdelen van circular breathing benut. Wordt vervolgt... WT.

...
13.04 | 22:47

Het schijnt ook goed te helpen om snurken ‘af te leren’
Heb je daar ook ervaringen van gehoord?

...
25.01 | 20:58

Hallo Gerda, ik voel me gevlijd dat je mij mist, althans op facebook!!! ik heb bij facebook een rustpauze ingelast. I bel je wel. Toedeloe.

...
Je vindt deze pagina leuk